Returpolitik

Passer dit køb dig ikke perfekt? Læs med her:

Alle varer kan returneres inden for 14 dage fra modtagelsen. Fortryder du dit køb skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen dvs. at varen skal være i original emballage og i besiddelse af samtlige originale labels.

Vi vedlægger en Retur-label i din pakke som du bruger, når du sender din varer retur. Du bedes medsende information om navn og fakturanummer i pakken.
BEMÆRK
Vi tilbyder IKKE gratis returfragt. Benytter du vores returlabel og returnere en varer, koster det 40 kr. som vil blive modregnet refunderingen.

Kommer din pakke retur med stempel "ikke afhentet", vil der blive modregnet 80 kr. i returbeløbet for leverings- og refunderingsomkostninger.

Ønsker du ikke at benytte vores vedlagte returlabel, skal din returpakke sendes til nedenstående adresse.
Vi behandler returvaren når den ankommer hos os.

Returnering fra Sverige: Da der er ikke vedlagt nogen returlabel til ordre til Sverige, skal du derfor selv betale for returnering. Så ønsker du at returnere dine varer fra Sverige, skal de returneres til adressen: 

Wang Agentur ApS/ Costamani 
Byghøjvej 1
5250 Odense SV
Att: "Costamani retur"

Ønsker du at bytte din vare til en anden størrelse eller style, skal du bare lægge en ny ordre for den ønskede vare. Når vi modtager din returvare, vil vi kreditere beløbet til dit kort. Husk at vedlægge information med dit ordrenummer og markér at der er tale om en returvare/ombytning.

Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 7 dage.

Nedsatte varer
Vi refundere pengene på nedsatte varer inden for 7 dage.