Returpolitik

Har du fortrudt dit køb så læs med her:

 

 Alle varer kan returneres inden for 14 dage fra modtagelsen. Fortryder du dit køb skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen dvs. at varen skal være i original emballage og i besiddelse af samtlige originale labels.

 

RETURNERING DANMARK 
Vi tilbyder IKKE gratis returfragt. Vi vedlægger en retur-label i din pakke som du kan bruge, når du sender din varer retur. Benytter du vores returlabel og returnere en varer, koster det DKK 60,- som vil blive modregnet refunderingsbeløbet. Du bedes medsende information om navn og fakturanummer i pakken.


BEMÆRK
Kommer din pakke retur med stempel "ikke afhentet", vil der blive modregnet DKK 100,- i returbeløbet for leverings- og refunderingsomkostninger.

Ønsker du ikke at benytte vores vedlagte returlabel, skal din returpakke sendes til nedenstående adresse.

Vi behandler returvare når den ankommer til vores lager.

RETURNERING SVERIGE
Da der er ikke vedlagt nogen returlabel for ordre til Sverige, skal du derfor selv betale for returneringsomkostningerne. Såfremt du ønsker at returnere dine varer, skal de returneres til nedestående adresse.

Vi behandler din returvare når den ankommer til vores lager. 

Wang Agentur ApS/ Costamani 
Byghøjvej 1
5250 Odense SV
Att: "Costamani retur"

Ønsker du at bytte din vare til en anden størrelse eller style, skal du bare lægge en ny ordre for den ønskede vare. Når vi modtager din returvare, vil vi kreditere beløbet til dit kort. Husk at vedlægge information med dit ordrenummer og markér at der er tale om en returvare/ombytning.

Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil købet blive annulleret og beløbet vil blive tilbageført indenfor 7 dage.

NEDSATTE VARER
Vi refundere pengene på nedsatte varer inden for 7 dage.