Persondatapolitik


Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på costamani.dk. WANG AGENTUR ApS driver og er dataansvarlig for costamani.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

WANG AGENTUR gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun ske, hvis WANG AGENTUR er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Når du opretter en ordre på costamani.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil, vil dine data blive gemt af WANG AGENTUR

Du kan til enhver tid:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som WANG AGENTUR gemmer og behandler, ved at kontakte WANG AGENTUR Kundeservice. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele dette til WANG AGENTUR Kundeservice.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte WANG AGENTUR Kundeservice.

Hos WANG AGENTUR er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.

NÅR DU HANDLER PÅ COSTAMANI.DK

Når du betaler på costamani.dk, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende.

HVILKE INFORMATIONER BRUGER WANG AGENTUR I FORBINDELSE MED DIT KØB?

Med henblik på online handel og kundetilfredshed vil WANG AGENTUR ApS, CVR 28691645 bede om følgende oplysninger:

  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Dit mobiltelefonnummer
  • Din e-mail adresse
  • IP-adressen hvor du handler fra

Alle data vil blive behandlet som fortrolig information og vil blive brugt til handel online samt kundetilfredshedsundersøgelser.

Dine personlige data vil blive opbevaret hos WANG AGENTUR. Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partnere.

Vi bruger alene disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.  

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre.

WANG AGENTUR overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb.

NÅR DU OPRETTER EN KONTO PÅ COSTAMANI.DK

Når du registrerer dig på costamani.dk og opretter en brugerprofil, får du adgang til særlige tjenester, som WANG AGENTUR tilbyder.

For at oprette en personlig profil på costamani.dk, og for at skabe målrettet online markedsføring, indhenter og behandler WANG AGENTUR ApS, CVR 28691645 følgende personlige informationer om dig:

  • E-mailadresse
  • Navn
  • Adresse (valgfrit)
  • Telefonnummer (valgfrit)
  • Virksomhed (valgfrit)

Alle data vil blive behandlet som fortrolige oplysninger og vil blive brugt til at oprette en personlig profil på costamani.dk, samt for at skabe en målrettet online markedsføring.

Ved at registrere en konto på costamani.dk accepterer du behandlingen af dine personlige informationer.

WANG AGENTUR ApS vil gemme dine personlige oplysninger, indtil du sletter din konto.

Den juridiske basis for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, som du har givet.

COOKIES

Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Dette indsamler vi ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Dette betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig, når du besøger den af flere omgange, og at vi kan indhente statistik, som fortæller os, hvordan du og andre brugere anvender vores hjemmeside.

Vi anvender cookies fra flere forskellige udbydere, som kan give os indblik i, hvilke dele af vores hjemmeside, brugerne besøger.

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke til cookies i din browser. Du kan også slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du finde en guide til, hvordan du sletter cookies i forskellige browser-typer.

Bemærk venligst at der vil være dele af costamani.dk, som du kun vil kunne bruge, hvis din browser accepterer cookies.

En del af de oplysninger, som WANG AGENTUR indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymisereret form, f.eks. som oplysninger om antallet af besøgende på costamani.dk. Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi sælger ikke og bytter ikke informationerne med andre.

NÅR DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV

For at kunne distribuere vores nyhedsbreve, vil WANG AGENTUR ApS, CVR 28691645, bede om følgende informationer fra dig:

  • E-mailadresse

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun WANG AGENTUR's webansvarlige, der i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Vi sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt det til dig.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage 1-4 nyhedsbreve per måned med e-mail fra WANG AGENTUR. Nyhedsbrevet vil indeholde de seneste tilbud, nyheder og information om aktuelle kampagner inden for WANG AGENTUR’s sortiment. Ved registrering accepterer du også at modtage servicemeddelelser, herunder påmindelser om en forladt kurv på costamani.dk, opfølgende e-mails efter et køb på costamani.dk og e-mails, der indeholder WANG AGENTUR-produkter, som du har vist interesse for.

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet i et link nederst i nyhedsbrevene.

WANG AGENTUR ApS vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.