Historien om Costamani


Costamani blev stiftet i 2015 af Merete Wang Andersen, der efter mange år i modebranchen så et behov for at designe styles i netop den stil vi, i Costamani er så stolte over at skabe. Merete så nemlig en tendens til et meget ensartet udtryk i butikkerne og ønskede derfor at skabe designs med smukke, unikke prints samt skræddersyede bukser, blazer og bluser, alle med helt særlige detaljer og med fokus på både stil og komfort. 
 
Den første kollektion blev derfor skabt ud fra hendes egen intuition og erfaring samt en masse fantastiske input fra kunder i hele Norden, hvilket i sidste ende ledte til en kollektion af helt særlige stykker tøj, produceret med kærlighed og omtanke for kundens behov.
 
Det er også sådan, vi designer i dag, men siden da er Costamani vokset støt og sælges nu i over 200 butikker blot i Norden. Costamani har dog stadig fødderne plantet solidt på jorden og holder også stadig til i nær miljøet, hvor det hele startede - nemlig i en lille by udenfor Odense, hvor vi elsker at være! Herfra samarbejder vi med de bedste leverandører verden over og udvikler vores designs i tæt samarbejde med vores dygtige producenter som er BSCI certificeret.
 
Vi håber, du kan mærke, hvor meget tid og kærlighed, vi har lagt i hvert et stykke tøj, når du modtager det og vi glæder os til at se dig style de mange forskellige print på lige præcis din måde. Tag os på Instagram med @costamani, hvis du vil dele dit #costamani outfit med os.
 
xoxo
Costamani teamet